Leolux Nieuws

dooradmin

Leolux Nieuws

Leolux is vorige week gestart met een ‘rebranding’ campagne met een leeuw. Ook op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein gaat de luxe leo brullen. Op de Designafdeling met een bewezen deel van de collectie: Évidence by Leolux. Met deze Évidence by Leolux wordt de Designafdeling van DWI (De Woonindustrie) verder versterkt. En is dus een van de interessante aanvullingen die te zien zullen zijn tijdens de komende Vakbeurs van 10-13 februari op de Symfonielaan in Nieuwegein.

Évidence by Leolux, een aantal jaren geleden vrij geruisloos op de markt gebracht, bestaat uit de meest populaire designklassiekers van de Limburgse meubelfabrikant Leolux. Het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu. Veelgevraagde klassiekers, maar dan nieuw. Met nieuwe materialen en actuele details. Kenmerkend in de collectie zijn de compacte afmetingen en verschillende comfortopties.

Zoals bijvoorbeeld de banken Catalpa (foto 2), de Boavista (foto 3) en Paian (foto 4). Binnenkort gaat de ‘eigen’ Évidence site (zie de links) live,  is alvast de brochure te downloaden. Het is overigens de bedoeling om ook nieuwe modellen voor deze collectie te ontwikkelen.


Tampa van Leolux

Leolux heeft aangekondigd dit voorjaar met een functionele en kleurrijke collectie Tampa tafels te komen.

De Tampa van de Limburgse meubelfabrikant hebben niet alleen een nuttige functie en kleurrijke uitstraling, maar ook speelse vormen. De tafels zijn er met ronde, boon- en eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen: eiken, noten, marmer, glas of lak.

De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: ‘Bean’ in glas of lak (naar keuze), ‘Ovo’ in eiken, noten of lak, ‘Round’ in marmer of lak en ‘Double Round’ in dezelfde materialen en een glazen onderblad.

De bijzettafel ‘Round’ wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden geleverd.

Decoratief en functioneel is de combinatie met ‘Troy’, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat op het frame van de salontafels past. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: ‘Grey’ met een grafisch patroon in blauw-wit of ‘Blush’ waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.

Tampa is verkrijgbaar vanaf € 395 met rond blad in lak. Sinds kort presenteert Leolux overigens haar Évidence-collectie op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.


Natuzzi zetels verkooppunt

Bij Meubelen Torrekens werken we uitsluitend met merken die werken. Steeds zal je opnieuw verrast worden met de merken die wij aanbieden. Bij ons ligt de klemtoom op het gebruik van hoogwaardige materialen en staat duurzaamheid voorop. Ontdek toekomstige trends, hippe accessoires, onze nieuwste collectie en blijf op de hoogte van leuke weetjes en interessante aanbiedingen.

Zetels onderhouden

Beter te weinig dan te veel onderhoud! Proper houden en reinigen is evenwel een must.